podobno xara picasso daje radę z tych mniejszych
Do którego ASO w 3mieście z instalką LandiRenzo???
Zwiń
X
-
Jacek Wo., no to chyba obojętnie jakie aso jak jest gwarancja ? ja osobiście bym pojechał do Groblewskiego, choć mogę Ci dać numer do mechanika co pracuje w Skodzie u Plichty a po godzinach robi w swoim warsztacie ale mechanikę.
Co do instalacji gazowej wiem, że kilku moich znajomych z Gdańska co mają skody na gazie, jeżdzą właśnie do Grobla. Bliżej z Torunia nie masz do Złomańczuka w Grudziądzu ???BYŁ : MÓJ SZKODNIK
http://forum.octaviaclub.pl/viewtopic.php?t=17786
JEST
: http://forum.octaviaclub.pl/viewtopic.php?t=78705
www.tri-dent.pl www.kancelaria-storoniak.pl
FB: Michał Storoniak
Komentarz
-
-
TOMCAR w Gdańsku ul. Pastoriusza 1
owa firma ma autoryzacje Landi renzo, wiec mysle ,ze z gwarancja nie powinno byc problemu ( w koncu do instalacji gazowej jest oddzielna ksiazeczka serwisowa)
wybieram sie do nich na przeglad po 15 tys km ( koszt 140zł ,a nie jakw aso 290 zł z materialem)
Komentarz
-
-
Wręcz przeciwnie, generalnie niestety (nauczony wieloletnim doświadczeniem), zgadzam się ze stwierdzeniem:Zamieszczone przez bobasJacek Wo., no to chyba obojętnie jakie aso jak jest gwarancja ? ja osobiście bym pojechał do Groblewskiego, choć mogę Ci dać numer do mechanika co pracuje w Skodzie u Plichty a po godzinach robi w swoim warsztacie ale mechanikę.
Co do instalacji gazowej wiem, że kilku moich znajomych z Gdańska co mają skody na gazie, jeżdzą właśnie do Grobla. Bliżej z Torunia nie masz do Złomańczuka w Grudziądzu ???
"ASO to zło ... , niestety - przynajmniej na gwarancji zło konieczne :twisted:
Komentarz
-
-
W Grudziądzu już nie ma Złomańczuka, byłem tam na pierwszym (i chyba ostatnim) przeglądzie, bardziej mnie do siebie zniechęcili niż zachęcili ...Zamieszczone przez bobasJacek Wo., no to chyba obojętnie jakie aso jak jest gwarancja ? ja osobiście bym pojechał do Groblewskiego, choć mogę Ci dać numer do mechanika co pracuje w Skodzie u Plichty a po godzinach robi w swoim warsztacie ale mechanikę.
Co do instalacji gazowej wiem, że kilku moich znajomych z Gdańska co mają skody na gazie, jeżdzą właśnie do Grobla. Bliżej z Torunia nie masz do Złomańczuka w Grudziądzu ???
Komentarz
-
-
Jacek Wo., ale teraz Złomańczuk jest w Toruniu
i nie jest to ta sama firma co w grudziadzu
ja tam bylem i mam pozytywne wrażeniaprzyjemność z jazdy zapewnia avant A4 quattro 2,0TFSI
wyprzedaż garażowa części do O2-plastiki,elektronika, ramka RNS, dekory czarny karbon, inne, inne-proszę pytać na PW
Komentarz
-
-
Ja ogólnie jak najbardziej też, tylko jeśli chodzi o LPG - to moje auto posłużyło za królika doświadczalnego - to była 2 (druga !) instalacja w ogóle zamontowana w tym serwisie!Zamieszczone przez piotrek_gdyJacek Wo., ale teraz Złomańczuk jest w Toruniu
i nie jest to ta sama firma co w grudziadzu
ja tam bylem i mam pozytywne wrażenia
Sam montaż jest bardzoładnie i dobrze zrobiony - i auto np. nigdy mi nie gaśnie na LPG,
ale czasem przydałoby się troszkę doświadczenia, obeznania z "haczykami" jakie tkwią w konkretnym modelu instalacji i silniku, żeby ją dobrze zestroić ... - a tego serwisantom LPG z Torunia jeszcze (mam nadzieję że tylko na razie) troszkę brak.
Komentarz
-
-
no to ja to obserwowałem u plichciaków :wink:Zamieszczone przez Jacek Wo.czasem przydałoby się troszkę doświadczenia, obeznania z "haczykami" jakie tkwią w konkretnym modelu instalacji i silniku
z jednym autem walczyli cos ze 2 miesiace
u grobelnego ponoć nie lepiejprzyjemność z jazdy zapewnia avant A4 quattro 2,0TFSI
wyprzedaż garażowa części do O2-plastiki,elektronika, ramka RNS, dekory czarny karbon, inne, inne-proszę pytać na PW
Komentarz
-
-
Odświeżam kotleta. Po tylu latach możliwe, że zmieniły się Wasze opinie. Do kogo po gwarancji udać się z instalacją fabryczną LandiRenzo, montowaną na linii produkcyjnej z softem VW. Byłem juz u jednego gazownika co miał autoryzacje LR i rozłożył ręce bo nie miał oprogramowania żeby sprawdzić błedy a już nie mówiąc o możliwości korekt. Zaczęly się pierwsze problemy z instalką a nie chce zmieniać centralki za ok 770zł tylko po to żeby gazownik mógł podpiąć sie z swoim oprogramowaniem.
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez kaskaderDo kogo po gwarancji udać się z instalacją fabryczną LandiRenzo, montowaną na linii produkcyjnej z softem VW
Tutaj spróbuj - powinni ogarnąć temat bez problemu. Mieszczą się w Gdańsku - Osowej na Kielnieńskiej. Bez problemu radzili sobie z Landirenzo Omegas z O2. Mają autoryzację Landirenzo.
Co ważne - jako jeden chyba z niewielu zakładów robią strojenie indywidualne w trakcie jazdy i dopasowują mapy paliwowe do charakterystyki danego silnika, a nie wgrywają gotowca jak np w ASO. Chyba nie trzeba tłumaczyć korzyści z takiego strojenia :-)
Pozdrawiam
Komentarz
-
Komentarz